Komplex szolgálati palettával a látásod szolgálatában! Szeretnél közelebb kerülni az egészséges látáshoz? Szeretnéd tudni, hogy milyen mértékű és minőségű a látásod? Fontos számodra, hogy többet kapj, mint egy általános optikában? Minden lépés a megfelelő látásvizsgálattal kezdődik. Szolgáltatási palettánk az Optic Therapy Egészséges Látás Programra került felfűzésre, hiszen bármilyen nemű látáskorrekció alapja az, hogy tisztában legyünk a kiindulási állapottal. Ezt követően van lehetőséged arra, hogy válasz korrekciós eszközeink közül. Nézd át szolgáltatási palettánkat, ismerd meg látás programunkat, ha pedig kérdésed merülne fel keress Minket bátran elérhetőségeink egyikén.
Egészséges látás program
Érzékszerveink kiemelt szerepet kapnak életünk során, mégsem fektetünk rájuk nagyobb hangsúlyt, amíg nem érezzük annak tényszerű szükségességét, vagyis amíg nem érezzük, hogy baj van, holott világunk érzékeléséhez, a pillanatok megéléséhez segítenek hozzá Minket. Tudtad, hogy a környezetünkből érkező információk zöme, nagyságrendileg 80%-a a szemünkön keresztül érkezik? Ettől függetlenül sajnos a világ lakosságának egy kis része lát csak igazán jól. Kutatások százai megállapították, hogy 2,4 milliárd ember nem lát jól! Lakosságunk 34%-a jól lát, 20%-a visel szemüveget, vagy valamely látáskorrekciós eszközt, míg a teljes lakosság 46%-a nem figyel oda megfelelően látására, ezáltal nem fordul optometristához és nem is visel szemüveget vagy kontaktlencsét, holott szüksége lenne rá.

A helyzetet rontja, hogy 4 gyermekből 1 már óvodás korban nem lát jól és az is elgondolkodtató tényadat, hogy látásunkra nagyjából 3-4 événte fordítunk gondot jellemzően, pedig autónkat azért évente egyszer elvisszük a kötelező szervízre! A Szász Optika, az Optic Therapy Egészséges Látás Programjával kívánja felhívni a figyelmet arra, hogy igen is itt az ideje nagyobb hangsúlyt fektetni látásunkra.
Optic Therapy Egészséges Látás Program

Több körös csomagjaink abban nyújtanak segítséget a Hozzánk betérőknek, hogy az általános optikai vizsgálatok mellett, - melyet minden optikában megkaphatnak a látásukért tenni akarók- további vizsgálatokat is végzünk, melyek segítségével még pontosabban megállapítható, hogy mi szemünk pontos igénye. A therapy csomagok tartalmaznak egy ingyenes "Tegyél az egészséges látásért” konzultációt is, ahol felmérésre kerül az élethelyzeted is, ezzel rávilágítva azokra az aspektusokra, melyekhez szemednek és ezáltal látáskorrekciós eszközeidnek is alkalmazkodniuk kell.

Az alábbiakban összefoglaltuk Neked nagy vonalakban, hogy egyes csomagjaink kiknek is készültek. Mit is tartalmaznak.

Látásunk megfizethetetlen kincs! Őrizd szemed egészségét!
BASIC

3.000 HUF
 • nyers visus felmérés
 • korrigált visus, dioptria meghatározása
 • szem elülső szegmens mikroszkópikus vizsgálata
 • további információk

PREMIUM

6.000 HUF
 • nyers visus felmérés
 • korrigált visus, dioptria meghatározása
 • szem elülső szegmens mikroszkópikus vizsgálata
 • szemfenék ellenőrzés
 • szemnyomás mérés
 • digitális foto-dokumentáció
 • látótér vizsgálat
 • POLATESZT vizsgálat
 • további információk
szemüveg készítés
szemüvegkészítés - Szekszárd
Igazi látványos látáskorrekciós eszköz készíttetésén gondolkozol? Szeretsz szemüveget hordani, de nem tudod, hogy melyik áll a legjobban Neked? Látogass el Hozzánk és válassz számos keret közül. Prémium márkákkal és ingyenes tanácsadással várunk Téged.

Találd meg Nálunk a szemed színéhez, arcod formájához és a saját stílusodhoz leginkább illő, egyedi kereted, melynél biztos lehetsz benne, hogy követi életviteled ritmusát és kifejezi személyiséged is. Lencséinket a Hoya kínálatából válogatjuk a szemed igényeinek megfelelően, így biztos lehetsz benne, hogy kényelmes viseletet biztosít és minőségileg javítja látásod minőségét.

Várunk az Optic Therapy márkaképviseletben, a Szász Optikában!
kontaktlencse illesztés
kontaktlencse illesztés
Fontos a látásod egészsége, minősége, de nem szeretnél szemüveget hordani? Egy igazán kényelmes és szinte láthatatlan megoldásra vágysz? Látogass el Hozzánk és találjuk meg a Te igényeidnek megfelelő legoptimálisabb kontaktlencsét. A hagyományos lencséken túl speciális, modern és cilinderes lencsét is találsz Nálunk. A napi lencséktől kezdve a havi lencsék is megtalálhatóak kínálatunkban.

Az “egyszerű” igények mellett pedig a különleges igényeket is ki tudjuk elégíteni, így akár professzionális cilinderes lencsék is megtalálhatóak kínálatunkban. Térj be Hozzánk, nézzük meg, hogy pontosan mire van szükséged, sőt akár vigyél magaddal egy pár próba lencsét is.

Tovább
kontaktlencse illesztés


időpontot kérek

Vegyél részt Optic Therapy Egészséges Látás Programunkon! Kérjük, töltsd ki alábbi űrlapunkat. A kitöltést követően kattints a “Jelentkezem” gombra, majd Munkatársunk felkeres Téged időpont egyeztetés céljából. Az adatok elküldésével elfogadod Adatvédelmi Nyilatkozatunkat, melyet ide kattintva érhetsz el.


Jelentkezemx
Az Optic Therapy csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az hello@optictherapy.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, az Optic Therapy Csapata