Ajándék Napszemüveg

- a legfrisebb blogbejegyzés -
Ajándék Napszemüveg
Szeretnénk, hogy tartalmaink, az egészséges látással kapcsolatos írásaink minél több emberhez jussanak el! Mindezek mellett azt is szeretnénk, hogy ha a látás, mint érték sokkal nagyobb hangsúlyt kapna egy-egy ember életében, hiszen az információk döntő többségéhez a szemünk segítségével jutunk, mégsem fordítunk elég figyelmet látásunk védelmére, optimalizálására.

Íme egy kis motiváció! Látogass el az Optic Therapy Facebook oldalára, oszd meg ajándék napszemüvegünkkel kapcsolatos posztunkat, likeold Facebook oldalunk és kövess minket, hiszen 2016. március 24-én kisorsolásra kerül 50.000 Ft értékű ajándék napszemüveg voucherünk!

A nyertes neve online rendszer segítségével kerül kisorsolásra az Optic Therapy Facebook oldalának likeolói között. A szerencsés nyertes nevét facebook oldalunkon tesszük közzé. A nyertes nyereménye: 1 db 50.000 Ft értékű ajándék napszemüveg voucher, amely a szekszárdi Szász Optikában vehető át és váltható be 2016. április 15-ig.
TOVÁBBI BLOGBEJEGYZÉSEK
- KATEGÓRIÁK -


Az Optic Therapy csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy írj Nekünk az hello@optictherapy.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket a Részedre. Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, az Optic Therapy Csapata